Příluky B - TATRAN   5:3   (3:2)

Střelci: Gjadůšek T., Maršovský L., Michálek M.

Sestava: Michalec -  Maršovský  Michálek M., Důbrava, Mikel T. ,Šůstek (46. Talaš P.), Vaculík, , Dobiáš, Maršovský D., Gajdůšek T. (80. Pančocha), Novosad

Závěrečný zápas sezóny postrádal patřičný náboj, neboť už před úvodním hvizdem bylo jasné o setupu domácích. Ti paradoxně přišli na hřiště užít si utkání, což bylo v kotrastu s laxním nástupem hráčů Tatranu, byť v okleštěné sestavě. Dostatek prostoru domácím útočníků, se ukázal dostatečným k úvodním brankám v 5. a 8. minutě, ostudou to hrozilo po penaltě v minutě 12., kterou ovšem domácí veterán nedal. Poté se naši probrali z letargie a dostali se i na dostřelů branky. Aktivita Davči při průniku v 18. minutě a následný faul potrestal proměněnou penaltou Lubka. Následovala lepší pasáž v podání Tatranu se střelbou na brnaku, ale většinou nepřesnou s výjimkou zbrklého Tomova pokusu, který vyškrábl golman domácích. V 38. minutě opět levý kraj obrany zachrápal a pustil útočníka domácích do brejku, který Radim v bráně hasil faulem. Následnou penaltou domácí odskočili na rozdíl dvou branek. To ovšem platilo zhruba 2 minuty, když se po centru prosadil nepovedenou střelou do protipohybu brankáře Tom. Do pločasu mohlo být srovnáno, ale Mirovu hlavičku domácí vykopli zpoza překonaného golmana.

Po přestávce se hrálo s mírným tlakem Tatranu, leč gól znovu padl do naší sítě. Při nedůsledném bránění dostali domácí dost času na pěknou průnikovou přihrávku a jejich střelec se zblízka nemýlil. Jako přes kopírák z první půle naši snížili za dvě minuty, když rychlou akci potáhl Tom a přízemní centr doklepával Milan. Když se zdálo že konečně Tatran zabral a bylo otázkou času vyrovnání, Miklík namazal do brejku 3 na 1 domácím, kteří pohodlně zvýšili. Když pak Peterka odmítl zdramatizovat koncovku 5 minut před koncem (ve skluzu z metru minul), domácí brali všechny body po zásluze díky nasazení z prvního poločasu.